Digital Transformation Summit ukáže najnovšiu prax a trendy digitálnej transformácie v ére umelej inteligencie

April 2, 2024
April 2, 2024
|
|
3
Minutes
Tempo digitálnej transformácie sa neustále zrýchľuje a po novom čelí aj výzve AI. Stále viac firiem rieši, ako sa na digitálnu budúcnosť pripraviť a ako v nej efektívne pracovať s umelou inteligenciou. Piaty ročník Digital Transformation Summitu preto prinesie najnovšie skúsenosti, poznatky a inšpiráciu od českých, slovenských aj nadnárodných lídrov v automatizácii a digitalizácii firemných procesov, obchodu či zákazníckej starostlivosti.

Srdcom Digital Transformation Summitu (DTS) budú ukážky konkrétnych riešení z praxe v oblasti digitálnej transformácie a automatizácie. V stredu 24. apríla poobede sa v O2 universum Praha a zároveň aj online o svoje skúsenosti a praktické ukážky podelí 8 lídrov firiem, ktoré patria k inovátorom na poli digitalizácie a automatizácie.

„Prostredníctvom summitu dávame možnosť priučiť sa niečo praktické a konkrétne od úspešných firiem z rôznych segmentov ekonomiky. A to, či už človek pracuje v obchode, zákazníckom servise, IT alebo na back office,“ popisuje Jiří Mach, CEO českej technologickej spoločnosti Enehano, ktorá je hlavným organizátorom najväčšej konferencie o digitálnej transformácii v Česku a na Slovensku.

Medzinárodný presah a konkrétne prínosy

DTS tento rok otvorí Krzysztof Krecikij, Salesforce Regional Director Enterprise Software Sales, ktorý sa zameria na súčasné praktické aplikácie umelej inteligencie a na jej aktuálne aj budúce využitie na platforme Salesforce, ktorá je podľa spoločnosti Gartner dlhodobým celosvetovým lídrom CRM riešení.

Ťažiskom celého summitu budú najmä inšpiratívne príbehy firiem a ich prípadové štúdie zamerané na automatizáciu a digitálnu transformáciu. Tajomstvá svojho úspechu poodhalia spoločnosti ako Česká spořitelna, Heureka, Hronček & Partners, Bobcat či Generali Česká pojišťovna. A svoje vízie predstavia aj nové progresívne firmy a startupy, ako je napríklad Rossie.AI.

Účastníci summitu sa dozvedia napríklad to, ako prebieha najväčšia implementácia Salesforce v regióne CEE, aké prínosy má digitalizácia pre výrobnú firmu, ako sa dá rozšíriť podnikanie advokátskej kancelárie, čo zahŕňa konsolidácia CRM naprieč krajinami alebo ako prakticky využiť AI pre zamestnancov spoločností.

Návštevníci sa môžu tešiť aj na tradične živý networking a odniesť si tak cenné skúsenosti a kontakty na kolegov z iných firiem či odvetví. Celá akcia vyvrcholí panelovou diskusiou, v ktorej budú špičky svojho remesla polemizovať o tom, ako sa mení úloha oddelenia predaja a zákazníckeho servisu pod vplyvom generatívnej AI.

Základné informácie o podujatí:

Názov: Digital Transformation Summit
Termín: streda 24. 4. 2023, 13:00
Miesto: O2 universum Praha + online
Cena: 39 €
Registrácia: https://digitaltransformationsummit.cz

Zaujali vás naše služby?

Kontaktujte nás
Thanks for your email! We’ll get back to you ASAP.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nejnovější článek