Digital Transformation Summit ukáže nové možnosti automatizácie a digitálnej transformácie firiem

April 27, 2022
April 27, 2022
|
Lenka Kovaříková
|
1
Minutes

Digitálnu transformáciu začali v poslednom roku intenzívne riešiť aj firmy, ktorých sa predtým prakticky netýkala. Celé odvetvie niekoľkonásobne vyrástlo, rýchlo sa posúva a vyvíja.

3. ročník Digital Transformation Summitu preto už za mesiac prinesie najnovšie skúsenosti a inšpiráciu od českých lídrov v automatizácii a digitalizácii firemných procesov, obchodu či marketingu, rovnako ako pohľad a novinky priamo od Salesforce, celosvetovo najinteligentnejšieho systému riadenia vzťahov so zákazníkmi.

Srdcom Digital Transformation Summitu (DTS) budú ukážky konkrétnych riešení z praxe na poli digitálnej transformácie a automatizácie. 12. mája sa v Kongresovom centre v Prahe aj online o svoje skúsenosti a praktické ukážky podelí 8 lídrov firiem, ktoré patria k inovátorom na poli digitalizácie a automatizácie.

„Naším cieľom je predovšetkým poskytnúť možnosť priučiť sa niečo konkrétne a praktické od úspešných firiem z rôznych segmentov ekonomiky. A to či už človek pracuje v obchode, marketingu, zákazníckom servise, IT alebo na back office,“

popisuje Jiří Mach, CEO českej technologickej spoločnosti Enehano Solutions, ktorá je hlavným organizátorom DTS.

V hlavnej úlohe inšpirácia

DTS odštartuje Salesforce, ktorý je podľa spoločnosti Gartner dlhodobým celosvetovým lídrom CRM riešení. Hrvoje Supić, regionálny viceprezident Salesforce pre strednú a východnú Európu, predstaví okrem pohľadu Salesforce na digitálnu transformáciu novinky aj najnovšie trendy a tiež porovná stav digitalizácie v Česku a na Slovensku so západnými trendmi.

Ťažiskom celého summitu potom budú hlavne inšpiratívne príbehy firiem a ich prípadové štúdie zamerané na automatizáciu a digitálnu transformáciu. Tajomstvo svojho úspechu poodhalia spoločnosti ako Česká sporiteľňa, Carvago, Moneta, Slovnaft alebo Bobcat.

Účastníci sa od lídrov týchto a ďalších firiem dozvedia napríklad to, ako prebieha transformácia marketingu vo finančnej sfére, ako vďaka automatizácii zvýšiť efektivitu zamestnancov, ako a prečo digitalizovať obchodný proces alebo ako vďaka moderným technológiám zlepšiť spokojnosť zákazníkov.

Návštevníci Kongresového centra sa môžu tešiť aj na tradične živý networking, a odniesť si tak cenné skúsenosti aj kontakty od kolegov z iných firiem i odborov. Celá akcia vyvrcholí panelovou diskusiou, v ktorej budú špičky svojho remesla hľadať odpoveď na otázku, či sú pre transformáciu firiem dôležitejšie technológie alebo ľudia.

Viac informácií nájdete na webe Digital Transformation Summit.

Zaujali vás naše služby?

Kontaktujte nás
Thanks for your email! We’ll get back to you ASAP.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nejnovější článek