Napísali o nás: Digital Transformation Summit ukáže nové prínosy automatizácie a digitálnej transformácie firiem

April 14, 2023
April 7, 2023
|
|
2
Minutes

Tempo digitálnej transformácie sa v ostatných rokoch niekoľkonásobne zrýchlilo, digitalizácia i automatizácia prenikajú do nových segmentov a stále viac firiem rieši, ako sa na digitálnu budúcnosť pripraviť. 4. ročník Digital Transformation Summitu preto už tradične prinesie najnovšie skúsenosti, poznatky a inšpiráciu od českých i nadnárodných lídrov automatizácie a digitalizácie firemných procesov, obchodu a zákazníckej starostlivosti.

Srdcom Digital Transformation Summitu (DTS) budú ukážky konkrétnych riešení z praxe na poli digitálnej transformácie a automatizácie. V stredu 26. apríla poobede sa v hoteli Corinthia Prague a zároveň aj online o svoje skúsenosti a praktické ukážky podelí 8 lídrov firiem, ktoré patria k inovátorom na poli digitalizácie a automatizácie.  

Rovnako ako v minulých rokoch chceme protredníctvom tejto akcie umožniť dozvedieť sa niečo praktické od úspešných firiem z rôznych segmentov ekonomiky. A to či už človek pracuje v obchode, zákazníckom servise, IT alebo na back office,

opisuje Jiří Mach, CEO českej technologickej spoločnosti Enehano Solutions, ktorá je hlavným organizátorom DTS.

Medzinárodný presah a konkrétne prínosy

DTS tento rok odštartuje velkolepo. Celé podujatie totiž otvorí vzácna návšteva až z Írska – Robbie Kearns, Salesforce Vice President pre oblasť digitálneho marketingu a e-commerce pre Európu, Blízky Východ a Afriku. Okrem hlavných medzinárodných trendov Robbie návštevníkom priblíži i pohľad na digitálnu transformáciu očami Salesforce, ktorý je podľa spoločnosti Gartner dlhodobým celosvetovým lídrom CRM riešení.

Ťažiskom celého summitu budú hlavne inšpiratívne príbehy firiem a ich prípadové štúdie zamerané na automatizáciu a digitálnu transformáciu. Tajomstvo svojho úspehu poodhalia spoločnosti ako Česká spořitelna, Heureka, Bobcat, Raiffeisen Bank, Vekra, ČSOB Pojišťovna alebo KPMG, ktoré je zároveň partnerom celého podujatia.  

Účastníci sa od lídrov týchto a ďalších firiem dozvedia napríklad to, ako prebieha digitálna transformácia v banke, aké prínosy má pre výrobnú firmu, čo obnáša konsolidácia CRM naprieč krajinami pri nadnárodných akvizíciách, alebo do akej miery a s akými výhodami možno digitalizovať a automatizovať procesy v telco segmente.

Návštevníci hotelu Corinthia Prague sa môžu tešiť i na tradične živý networking, vďaka čomu si odnesú cenné skúsenosti i kontakty od kolegov z iných firiem i odborov. Celá udalosť vyvrcholí panelovou diskusiou, v ktorej budú špičky svojho remesla polemizovať o tom, či je digitálna transformácia výhradne o biznise, alebo má potenciál zmeniť svet k lepšiemu.

Zaujali vás naše služby?

Kontaktujte nás
Thanks for your email! We’ll get back to you ASAP.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nejnovější článek