V Enehane sa mi nepodarí zaspať na vavrínoch i keby som chcel

January 24, 2022
January 14, 2022
|
Lenka Kovaříková
|
2
Minutes

Michal k nám nastúpil v priebehu leta 2021 ako Salesforce Consultant. Je potrebné poznať platformu Salesforce, do akého projektu naskočil a ako vnímal prvé mesiace v Enehane? To sa dočítate v minirozhovore.

S akými skusenostami k nám ideš?

V predošlej práci som sa venoval hlavne web trackingu, analytike, reklame a editovaniu webov, takže mám skúsenosti hlavne z digitálneho marketingu. Pred Enehanom som so Salesforcom veľmi neprichádzal do styku, a teda som s ním mal len veľmi malé skúsenosti. Vedel som naklikať a poslať jednoduchý email v Marketing Cloude, ale tam moje znalosti Salesforce končili. 😉

Prečo si si vybral pre svoju kariéru Enehano Solutions a ako prebiehal onboarding?

Enehano ja mladá firma, ktorá má obrovský potenciál. Prišlo mi zaujímavé byť pri jej začiatkoch na Slovensku. Avšak, najviac ma presvedčili ľudia na pohovore, z ktorých som mal veľmi dobrý pocit. Onboarding prebiehal na diaľku, keďže ja som sedel v Bratislave a kolegovia boli v Prahe alebo v Brne. Takže bola to výzva, ale myslím si, že sme to zvládli a vďaka nápomocným kolegom som sa do toho rýchlo dostal a mohol som začať naplno pracovať. Čo mi tiež určite pomohlo začleniť sa do firmy, bol teambuilding v sklípku na Morave, kde som spoznal aj zvyšok firmy.

Prečo som sa prihlásil do Enehano a ako vyzerali Tvoje prvé dni?

Chcel som zmenu od korporátneho života a začať sa rozvíjať v inom smere, v akom som dovtedy pôsobil. Moje prvé dni prebiehali tak, že som rovno naskočil do rozbehnutého projektu – implementácia Salesforce Marketing Cloudu pre Českú sporiteľňu, takže som musel spracovávať kvantá nových informácií a do toho sa vzdelávať, keďže so Salesforce som nemal veľa skúseností.

Zdá sa, že tvoj prvý mesiac v Enehane bol celkom busy.

To áno, asi sa zvyčajne nestáva, že firmy vtiahnu nováčika rovno do veľkého projektuJe to výzva. Som však obklopený šikovnými ľuďmi, od ktorých sa môžem toho veľa naučiť.

Už si sa rozhliadol? Ako sa orientuješ v probléme?

Myslím si že áno, mám prehľad ako veci fungujú či už vo firme, alebo na platforme Salesforce. Aj keď stále sa objaví niečo nové, čo ma prekvapí, no vždy sa nájde niekto, kto mi pomôže alebo tu je starý dobrý Google.

Máš leadera – nějakého buddyho?

Mám leadra (čau Ondro), ktorý sa stará o môj rozvoj, aby som bol spokojný a hlavne mal dostatok práce 😉. S Ondrom sme už stihli spolu robiť aj na projekte Solidpixels od českej firmy Breezy, ktorý sme nedávno úspešne odovzdali.

Aké je byť Business Consultant v Enehano a kam sa chceš v rámci firmy posúvať?

Náročné, ale nie 😊 zatiaľ sa len do toho dostávam, robím na zaujímavých projektoch ako som už spomenul pre ČSAS alebo Solidpixels, takže teraz je to pre mňa primárne o učení sa. V blízkej budúcnosti by som si chcel spraviť Salesforce certifikácie, ktoré sú v rámci Enehano ako benefit a platí ich firma a časom by som sa chcel určite podieľať na riadení projektov pre klientov na slovenskom trhu.

Ďakujeme za rozhovor a nech sa ti u nás páči.

Zaujali vás naše služby?

Kontaktujte nás
Thanks for your email! We’ll get back to you ASAP.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nejnovější článek